ABM Inventory

ABM Inventory ABM Inventory ABM Inventory ABM Inventory ABM Inventory ABM Inventory ABM Inventory

ABM Inventory — це комплексна система управління запасами на підприємстві. Успішно використовується у рітейлі та дистрибуції. Сервіс дозволяє автоматично розраховувати необхідний рівень запасів за кожним SKU, на кожній точці зберігання, відповідно до фактичних коливань попиту.

Автоматизація запасів у ABM Inventory дозволяє відстежувати динаміку продажів, пропущених продажів, запасів та їх надлишків по всій компанії, кожному складу, магазину та постачальнику. Оптимізація досягається простою та точною системою звітів. Звіти виводяться у компактному вигляді, дозволяючи оцінити картину в цілому і, за потреби, заглибитися в деталі. Доступно більше 40 звітів для вирішення конкретних завдань.

  • Щоденне автоматичне визначення буфера у звязку зі зміною реального споживання кожного SKU для кожної точки зберігання.
  • Щоденно автоматично за кожним SKU аналізуються фактичні продажі, оцінюються надлишки та брак на кожній точці зберігання, враховуються специфічні умови поставки. На основі цих даних система формує замовлення постачальникам.
  • «Брак товарів TOPmover» сигналізує про недостатній запас ключових товарів, які генерують основний обіг (до 80%) та ризик пропущених продажів. Менеджер приймає профілактичні заходи для вирівнювання забезпечення товаром точки зберігання.
  • Звіт про точність виконання замовлень постачальниками з інформацією про кількість замовлених та поставлених товарів.
  • Динаміка запасів компанії. Щотижня система автоматично розраховує ефективність управління запасами в цілому та в кожній точці зберігання. Як змінюється ситуація та що впливає на ці зміни.
  • Аналіз пропущених продажів. Аналіз браку товару в кожній точці зберігання та їх вплив на фінансові результати компанії.
  • Звіти з тенденціями за останні 6 та 52 тижні та детальні звіти з вказівкою позицій, які створили найбільше пропущених продажів та надлишків на останньому тижні.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.