starryai

starryai starryai

starryai — нейромереж для генерації зображень за текстовим запитом. Нейромереж starryai спрощує життя маркетологам, SMM-спеціалістам, розробникам сайтів, керівникам малого бізнесу. З її допомогою вони можуть автоматизувати генерацію контенту для наповнення сайтів, блогів, соцмереж та рекламних матеріалів. Створювати зображення можна не лише в браузері, але й у мобільному додатку для iOS та Android.

Створені роботи зберігаються в проектах, тому, якщо у компанії багато активностей, то їх легше розділити по папках. Створення зображень починається з вибору стилю: малюнок, фотографія, ілюстрація. Кожен з стилів має додаткові підстилі для створення найбільш підходящого зображення для конкретного випадку. Якщо наявні стилі не задовольняють користувача, то завжди можна створити свій. Обравши стиль, користувач потрапляє на сторінку створення зображення. Тут вводиться запит, вибирається розмір полотна і за бажанням користувач може завантажити свої референції зображень для нейромережі.

На виході нейромереж видає 4 варіанти малюнка. Кожним можна поділитися за посиланням, завантажити у форматі PNG та опублікувати у соціальних мережах. Створені зображення зберігаються у проектах та у вкладці «Мої створення». При генерації зображення від користувача витрачаються кредити — внутрішня валюта для створення зображень, витрачається 1 кредит за 1 генерацію.

Особливості starryai

  • Генерація зображень нейромережею за текстовим запитом
  • Генерація зображень у різних художніх стилях
  • Можливість створення власного стилю
  • Створення зображень у різних форматах
  • Завантаження результату у форматі PNG
  • Створення проектів для робіт

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.