ОФД Такском

ОФД Такском ОФД Такском ОФД Такском

Такском — оператор фіскальних даних. Клієнтами ОФД «Такском» є як найбільші федеральні мережі, так і власники малого бізнесу, які використовують онлайн-каси згідно закону №54-ФЗ «Про застосування ККТ».

«Такском-Каса» — особистий кабінет користувача ККТ ОФД «Такском». Зручний інструмент для бізнесу будь-якого масштабу для моніторингу контрольно-касової техніки та аналізу касових транзакцій. Сервіс дозволяє формувати як шаблонні, так і особисто налаштовані звіти на основі даних з чеків контрольно-касової техніки користувача. Спрощує операції з касами, які потребують відправлення заяв до ФНС Росії.

У особистому кабінеті ОФД «Такском» клієнт може:

  1. укладати договори на обслуговування кас;
  2. реєструвати та перереєструвати ККТ у ФНС;
  3. керувати даними кожної каси;
  4. проводити моніторинг та аналіз роботи ККТ та касирів;
  5. переглядати дані чеків;
  6. формувати підсумкові звіти в Excel;
  7. ведення довідника реалізованих товарів та наданих послуг;
  8. налаштовувати повідомлення;
  9. керувати послугою відправки покупцям чеків по SMS та перевіряти залишок доступних SMS.

Для зручності роботи розроблено мобільний додаток «Такском-Каса». З його допомогою клієнт завжди зможе оперативно отримувати на свій мобільний телефон актуальну інформацію про роботу торгових точок, відстежувати в реальному часі стан касової техніки та дізнаватися інформацію за ключовими показниками.

У 2019 році компанія «Такском» була нагороджена престижною премією CNews Awards. Нагорода вручена за розробку та впровадження сервісу «Такском-Каса», який визнаний кращим ІТ-проектом у номінації «Онлайн-сервіс у рітейлі».

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.