Товароучетная программа МТС

Товароучетная программа МТС

Товарооблікова система МТС — помічник, в якому є всі інструменти для автоматизації торгівлі та ведення обліку:

  1. Складський облік — рахує, скільки яких товарів залишилося, і що треба замовити у постачальників.
  2. Інвентаризації без закриття магазину — достатньо обєднати потрібні товари в групу і перевірити лише її. Дозволяє групувати продукцію як завгодно — за постачальником, виробником, категорією. А пересортовування, списання і переоцінку можна оформити в шаблонних документах сервісу.
  3. Контроль роботи співробітників — є можливість подивитися, коли відкрили і закрили зміну, скільки заробили, які були повернення, і скільки виручки приніс кожен касир.
  4. Аналітика. Складає більше 50 аналітичних звітів для контролю торгівлі — запаси, виручка, прибуток, рейтинги товарів за маржинальністю та ліквідністю та інші звіти.
  5. Розрахунок роздрібної ціни. При надходженні товару один раз треба встановити фіксовану ціну або відсоток націнки на товар, і в подальшому товарооблікова програма розраховує сама.
  6. Робота з маркованими товарами. Товарооблікова програма МТС інтегрована з ЕДО. Всі УПД надходять безпосередньо в особистий кабінет сервісу. Оприбуткувати товар можна одразу на касі.
  7. Робота з міцним алкоголем і пивом. Прийомка з автоматичним складанням Актів розбіжностей і відмови. Вирівнювання залишків з ЕГАІС. Складання алкодекларацій. Функціонал для захисту від штрафів і помилок. Автоматичне списання пива на кінець зміни.
  8. Контроль залишків в інтернет-магазині. При підключенні сайту до товарооблікової програми залишки в інтернет-магазині оновлюються автоматично.
  9. Шаблони торгових документів: акти списання, товарні звіти, поверненні документи тощо.
  10. Автоматизація бухгалтерського обліку. Товарооблікова програма МТС інтегрована з бухгалтерськими сервісами. Дані про продажі автоматично передаються з онлайн-каси в програму для бухгалтерського обліку. Бухгалтерський сервіс створює податкові звіти та платіжні документи в банк.
  11. Маркетингові інструменти. Персональні знижки клієнтів, програми лояльності та звіти про їхню ефективність.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.