Bria

Bria Bria Bria Bria

Bria — штучний інтелект для генерації та роботи з зображеннями. Допомагає креативним командам зменшити час на створення дизайну, виправити недоліки в наявному графічному контенті та створити референси для майбутніх робіт. Bria спрощує роботу маркетологів, власників сайтів, SMM-спеціалістів, керівників малого бізнесу та дизайнерів.

В основі Bria лежить 5 функцій: генерація зображень, персоналізація людських портретів, створення мокапів, видалення обєктів з фону та брендування картинок. Для створення зображень використовуються запити користувача: чим докладніше запит, тим точніше буде результат. ШІ Bria може створювати як фотореалістичні зображення, так і графіку. Після введення запиту нейромережа видає 4 варіанти картинки, кожний в подальшому можна редагувати в редакторі. В редакторі є функції для видалення фону, додавання ефекту розмиття, генерації фону за запитом. Система вміє розпізнавати обєкти на картинці, які видаляються при знятті прапорця з них. Після створення картинка зберігається в зручному для користувача роздільної здатності та форматі.

В редакторі є опція для перетворення портретів людини, вона дозволяє керувати емоціями та зовнішністю: налаштовувати рівні щастя, злості, сну, страху тощо. Завантаживши фотографію продукту, нейромережа підбере для нього фон, на якому він буде гармонійно виглядати. Редактор вміє брендувати згенеровані та завантажені зображення: вставляє логотипи компанії, підлаштовує корпоративний стиль, додає текст з описом.

Особливості Bria

  • Генерація зображень за користувацьким запитом
  • Зміна емоцій та зовнішності людини на портреті
  • Очищення зображень від непотрібних елементів та фону
  • Зміна роздільної здатності під формати соцмереж
  • Підгонка фону під продукти компанії
  • Брендування зображень
  • Завантаження в PNG та PSD

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.