Microsoft Designer

Microsoft Designer Microsoft Designer Microsoft Designer Microsoft Designer Microsoft Designer

Microsoft Designer — нейромереж для створення графічного контенту за допомогою запитів. Microsoft Designer призначений для генерації контенту для соціальних мереж, блогів, веб-сайтів, створення рекламних зображень та обкладинок для статей. Нейромереж спрощує життя дизайнерам, копірайтерам, SMM-спеціалістам, маркетологам і дозволяє в рази скоротити час на створення контенту.

Microsoft Designer складається з двох функцій: нейромереж для генерації запитів та інтерфейс графічного редактора. Нейромереж від Microsoft вміє працювати з завантаженими зображеннями та генерувати нові. Для роботи з існуючими зображеннями за допомогою запиту користувач редагує або доповнює картинку: змінює кольори, застосовує фільтри, видаляє зайві обєкти, додає нові елементи та інше, все залежить від фантазії. Для створення контенту використовується нейромереж DALL·E 2.5, вона допомагає створювати реалістичні зображення за запитом. На виході користувач отримує три зображення, які можна завантажити, використовувати в пропонованих шаблонах або змінити в графічному редакторі.

У редакторі представлений інструментарій для створення із згенерованих або доданих зображень контенту для соцмереж і веб-сайтів. Він включає в себе шаблони, підготовлені нейромережею, візуальні ефекти, вставку тексту та застосування готових кольорових стилів. Створені дизайни можна завантажити у форматах PDF, PNG, JPEG, відправити на телефон або опублікувати в соціальних мережах. При публікації в соціальних мережах Microsoft Designer автоматично придумує хештеги, заголовок та опис поста.

Особливості Microsoft Designer

  • Створення зображень за запитом
  • Зміна завантажених картинок
  • Оформлення зображень у редакторі
  • Генерація тегів та опису для публікації
  • Збереження у PDF, PNG, Jpeg
  • Автогенерація шаблонів

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.