Bing Image Creator

Bing Image Creator Bing Image Creator Bing Image Creator

Bing Image Creator — нейромереж для генерації зображень за текстовим запитом. Image Creator можуть використовувати дизайнери для створення референсів і повноцінних робіт, маркетологи для просування продуктів, SMM-спеціалісти для створення обкладинок постів та інші креативні професії. Для генерації зображень Image Creator використовує моделі DALL·E 2.

Для створення картинок у Image Creator від Bing потрібно написати текстовий запит. Чим більше даних отримає нейромережа, тим ближче до бажаного вийде результат. У запиті до штучного інтелекту для отримання точного результату слід описати дії, використовуючи прикметники, розповісти нейромережі про бажаний стиль роботи. Нейромережа поки що розуміє тільки англійську, у майбутньому будуть підтримуватися інші мови, в тому числі і українська.

За запитом Image Creator видає 4 згенерованих зображення. Натиснувши на будь-яке з них, відкриється його повнорозмірне представлення. Створеним зображенням користувач може поділитися за посиланням, зберегти собі в колекцію, завантажити у роздільності 1024 × 1024 і форматі JPG. Початково для створення зображення користувачу потрібно буде чекати приблизно хвилину, але кожному користувачеві на день дають 25 бустів, активувавши які зображення будуть створюватися за секунди.

Особливості Bing Image Creator

  • Створення зображень за текстовим запитом
  • Використання генеративної моделі DALL·E 2
  • Створення користувацьких колекцій
  • Завантаження у роздільності 1024 × 1024
  • Отримання нагород в Microsoft Rewards
  • «Бусти» для прискорення генерації
  • Збереження історії запитів

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.