Parsio

Parsio Parsio Parsio Parsio

Parsio — сервіс для витягування даних за допомогою нейромережі. За допомогою Parsio компанії можуть автоматизувати витягування даних з сайтів, документів, електронних листів та перенесення їх до таблиць. Це дозволяє маркетологам, аналітикам та керівникам створювати на основі отриманих даних бази контактів, звіти з аналітикою, знайти інсайти. Використання Parsio дозволяє в рази скоротити час і кошти, що витрачаються на парсинг.

У Parsio для команд представлено дві основні функції — витягування даних та їх вивантаження у таблиці. Для витягування однотипних даних створюються шаблони. Для їх створення користувач завантажує приклад джерела, яке буде використовуватися, нейромережа розпізнає в ньому елементи з даними, які можна отримати, а користувач у подальшому вибирає ці елементи. Вивантажені дані будуть вноситися в таблицю Excel, де стовпці — типи елементів. Таким чином дані вивантажуються з PDF та інших файлів, пошти, файлів або інтегрованих за API сервісів.

Штучний інтелект в Parsio постійно навчається, майже без участі користувача він може виділити необхідні в джерелах дані та вивантажити їх у таблиці. При завантаженні декількох різних джерел, нейромережа під кожне вибирає необхідні шаблони та без зусиль фільтрує дані в окремі таблиці. Дані можуть вивантажуватися у таблиці Google або в локальні файли форматів електронних таблиць.

Особливості Parsio

  • Витягування сайтів нейромережею з сайтів, листів, документів
  • Автоматичний вибір значущих елементів з джерела
  • Вивантаження результатів парсингу в електронні таблиці
  • Парсинг з численних джерел одночасно
  • Інтеграція з хмарними сервісами
  • Захоплення лідів з електронної пошти

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.