Craiyon

Craiyon Craiyon Craiyon Craiyon

Craiyon — безкоштовна нейромереж для генерації зображень. Допомагає компаніям і звичайним користувачам за секунди створювати графічний контент для використання на сайтах, у соцмережах, рекламних матеріалах та в творчості для створення референсів. З допомогою Craiyon копірайтери, маркетологи, SMM-спеціалісти оптимізують для себе процес створення обкладинок та графічного контенту.

Створювати контент в Craiyon користувач може не реєструючись: достатньо зайти на головну сторінку сайта і ввести запит. Для написання запиту немає обмежень, він може складатися як з одного слова, так і з цілого оповідання. Але чим точніше буде сформований запит, тим точніше нейромереж видасть результат. У запиті краще враховувати кольори бажаного зображення, світло, яскравість та інші параметри. Перед відправкою запиту Craiyon пропонує вибрати стилістику майбутнього зображення: художній твір, нарис, фотореалістична картинка або використовувати стандартне бачення нейромережі.

Для отримання точного результату також необхідно ввести слова і фрази, які не повинні бути сгенеровані. На запит Craiyon генерує 9 варіантів унікальних зображень. Їх можна завантажити у форматі PNG і оцінити. Після генерації зображення нейромереж пропонує власні варіанти запитів за початковою тематикою і зробити мокап на одязі з отриманих картинок.

Особливості Craion

  • Генерація унікальних зображень за запитом
  • Можливість завантаження зображення у PNG
  • Створення мокапів із зображень
  • 4 режими генерації картинок
  • Видача з 9 картинок за раз

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.