DALL·E

DALL·E DALL·E DALL·E DALL·E

DALL·E — нейромережа від OpenAI для генерації графічного контенту. DALL·E використовує попередньо навчену систему перетворень (GPT), а також деякі механіки процесів обробки природного мови (NLP). Ці механіки допомагають за допомогою текстових запитів генерувати зображення високої якості миттєво.

На відміну від раніших аналогів, нейромережа DALL·E не використовує існуючі шаблони даних, а самостійно створює унікальні картини. Створені зображення можуть бути як схожими на фотографію реального світу, так і на сюрреалістичні картини. Щоб створити найбільш відповідний контент за тематикою, потрібно згенерувати якісний запит, він може складатися як з одного слова, так і цілих речень, що описують бажаний результат.

Як користуватися Далі

Для використання нейромережі потрібно пройти реєстрацію та привязати номер телефону. На жаль, користувачам з Росії доступ до нейромережі Далі безпосередньо не отримати. Їм потрібно зареєструватися за допомогою VPN та скористатися віртуальним номером іншої країни для отримання коду-підтвердження. В подальшому входити в нейромережі доведеться використовуючи VPN.

Після успішної реєстрації, користувач потрапляє в інтерфейс, де є рядок для введення запиту. Ввівши в ньому запит, користувач протягом кількох секунд отримає 4 варіанти зображення, кожне він може завантажити або поділитися по посиланню з іншими користувачами. Також в DALL-E зявився редактор зображень, який за допомогою запитів перетворює готові зображення.

Чим DALL·E може допомогти бізнесу

  1. Створення контенту. З DALL·E команди в секундах можуть створювати зображення та обкладинки для продуктів, контент для соціальних мереж та блогів. Використання абстрактних зображень у просуванні допоможе компаніям виділитися серед конкурентів.
  2. Створення прототипів. Генеруючи правильні запити, команди продуктологів зможуть знайти для себе ідеї серед створених DALL·E картинок, які в подальшому можна розглядати для дизайну майбутніх продуктів.
  3. Графічний дизайн. Використовуючи нейромережу компанії та фрілансери можуть заробляти на створенні графічного контенту (логотипів, мокапів тощо), хоча за допомогою нейромережі неможливо створювати векторну графіку.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.