Шедеврум

Шедеврум Шедеврум Шедеврум Шедеврум Шедеврум

Шедеврум — онлайн-сервіс генерації зображень і тексту від компанії «Яндекс». Створює ілюстрації та текст безкоштовно за короткий час. Також надає можливість творчим людям ділитися своїми роботами з широкою аудиторією прямо в додатку.

В Шедеврум користувач може переглядати топові пости за день, тиждень або за все час, ставити лайки, писати коментарі і підписуватися на сподобалися авторів.

Нейромережа буде корисна для художників, дизайнерів та всіх, хто шукає нові ідеї та натхнення. Вона може бути використана для створення ілюстрацій та написання різних видів творів: від казок до рекламних текстів.

Для створення контенту Шедеврум використовує нейромережу YandexGPT, яка генерує на основі даних з інтернету. Нейромережа використовує всі можливі джерела інформації — статті, книги, газети, журнали та інші матеріали для отримання різнобічного контенту.

Шедеврум обробляє запити на двох мовах: російському та англійському, враховує бажання користувачів, такі як «трійчаста композиція», «гіперреалізм» або «точний фокус».

Сервіс створює унікальні та якісні зображення за текстовим описом, які привертають увагу та допомагають просувати продукти та послуги. Чим детальніше буде опис — тим краще вийде результат.

На цей момент створювати можна лише в мобільній версії, яку можна завантажити у магазинах додатків App Store та GooglePlay. У веб-версії поки що можна лише переглядати пости, ставити лайки і підписуватися на авторів.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.