DataStorm

DataStorm

DataStorm — це система, яка допоможе оптимізувати штат співробітників з урахуванням закладеної в модель розподілу навантаження на ту чи іншу функціональну одиницю. У випадку падіння навантаження система поєднує функції кількох співробітників не тільки гнучким розподілом прав доступу, але й поетапним супроводом робочих процесів.

Платформу оцінять власники бізнесу та керівники відділів продажу: більше не потрібно вручну контролювати відстрочки за зобовязаннями. Система сама нагадує про терміни оплати, базуючись на діючих договорах, прогнозує та попереджає про можливий «касовий розрив», стежить за мінімальним порогом прибутковості угоди, виключаючи корупційні зловживання персоналу. DataStorm генерує поетапний план дій для менеджера від моменту виставлення рахунка до закриття угоди; алгоритм визначить, з ким потрібно взаємодіяти та обмежить можливість помилки.

За допомогою DataStorm клієнти заощадять та отримають додатковий прибуток при управлінні фінансами, використовуючи позикові кошти ефективніше та без загрози прострочень. Система планує розвиватися в напрямку прогнозування, запобігання та управління фінансовими ризиками з урахуванням факторів сезонності, поганої дебіторської заборгованості, падіння середнього чеку та маржі відносно зростання навантаження на персонал.

Продукт також включає в себе функції, підтримувані компанією Qlik — одного з світових лідерів у галузі розробки інструментів бізнес-аналітики.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.